Tillsammans med min kollega Carina Ahrle gör jag interaktiva föreläsningsföreställningar. Vi åker ut till arbetsplatser och spelar upp situationer som är aktuella och som behöver belysas. Scener varvas med dialog och övningar med publiken. Vi skriver allt material själva och kan därför se till att ni får precis det ni önskar. Nedan ser ni ex. på tre olika program.

VI SKALL JOBBA IHOP! På ett mycket underhållande och spännande sätt tar vi upp tankar och idéer om att kunna samarbeta på jobbet. Med hjälp av små scener gestaltas olika situationer från arbetslivet som de flesta kan känna igen sig i. Här finns tex. de två skvallrande kollegorna, den tysta men bittra Ruth och chefen som inte vill ta ansvar. Scenerna varvas med dialog och enklare övningar med publiken. Vi jobbar bla. med teman som kommunikation, bemötande och service. Vi anpassar gärna programmet efter önskemål.        

 

MÅNGFALD eller ENFALD? Vad är mångfald egentligen och vad vill vi med den? Finns det plats för alla på våra arbetsplatser? Hur mångfaldiga är vi och vad är vi beredda att ändra på? Och vill alla vara med om mångfalden eller finns det enfaldiga bland oss? Möt Monika med slöjan, den hurtiga mångfaldscoachen, den homofobiska chefen och andra figurer. Med mycket humor och värme drar vi situationer till sin spets, ruskar om i vanetänkandet och trampar kanske upp nya stigar. Scenerna varvas med övningar och samtal kring mångfaldsfrågor.

 

DU OCH JAG! En interaktiv föreläsningsföreställning för personal inom äldreomsorgen. Med illustrerande scener gestaltar vi situationer där frågor som bemötande, respekt och stress är i fokus. Med dialog och enklare övningar går vi djupare in i frågorna. ”Du och Jag” är ett tankeväckande och roligt program som leder till både djupa igenkännande suckar och gapskratt. Hittills har programmet formats så att det passat frågor som; kost inom äldreomsorgen, arbete med reminisence samt salutogent tänkande. ”Du och Jag” anpassas efter era behov.

 

NÅGOT HELT ANNAT? Vi skriver gärna något nytt åt er.